Lánchíd Rádió hírek

 • Adósságkonszolidáció: beépített garanciák vannak

  2014. augusztus 07., csütörtök 11:20

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: A napokban a Költségvetési Felelősség Intézet kikérte az önkormányzati adósságkonszolidáció adatait a Nemzetgazdasági Minisztériumtól.

 • Meghatározó lehet Navracsics kinevezése

  2014. augusztus 07., csütörtök 10:50

  A Lánchíd Rádió külföldi hírei: A nagyobb tagállamok valószínűleg elviszik a nagyobb költségvetéssel működő biztosi pozíciókat – mondta a Lánchíd Rádiónak Varga Norbert politológus.

 • Jó lesz az idei almatermés

  2014. augusztus 07., csütörtök 10:22

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Jó almatermés várható az idén – mondta a Lánchíd Rádiónak az Alma Terméktanács elnöke.

 • Jelentősen drágulhat a kenyér ősztől

  4

  2014. augusztus 07., csütörtök 09:57

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Akár harminc százalékkal is drágulhat a kenyér ősztől – ezt állítja a Magyar Pékszövetség.

 • Dunakeszi adhat otthont a hazai villamosgyártásnak

  2014. augusztus 06., szerda 13:05

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Munkahelyeket teremt, valamint a meglévők megőrzését biztosítja a hazai villamosgyártás, melynek ismét Dunakeszi ad otthont a jövőben – jelentette ki a Lánchíd Rádióban a térség országgyűlési képviselője.

 • Eltávolítják Marx szobrát

  1

  2014. augusztus 06., szerda 12:26

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Eltávolítják a Marx-szobrot a Budapesti Corvinus Egyetem épületéből. Az emlékmű majd az intézmény történetét bemutató kiállításon kap helyet.

 • Ellenőrzéseket indít a NAV

  2014. augusztus 06., szerda 12:12

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Újabb ellenőrzést indít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a főváros belső kerületeiben, mert sok vendéglátóhelyen nem adnak nyugtát.

 • Nem veszik figyelembe az óriási különbségeket

  2014. augusztus 06., szerda 11:33

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Az eleve hátrányos helyzetű északi megyék településeit hozza a legnehezebb helyzetbe a területalapú támogatások elvonása – mondta a Lánchíd Rádiónak a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségének elnöke.

 • Újra lehet értelmezni a kapcsolatot Izraellel

  1

  2014. augusztus 06., szerda 11:11

  A Lánchíd Rádió külföldi hírei: Mindenkinek az az érdeke, hogy az izraeli és a palesztin vezetők egy asztalnál találjanak megoldást a problémákra.

 • A vezetőség elutasította a tárgyalási csomagot

  2014. augusztus 06., szerda 10:45

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Tárgyalási csomagot adott át az érdekképviselet a Hankook-gyár vezetőségének, de ezt az igazgatóság elutasította – mondta a Lánchíd Rádiónak Székely Tamás.

Hirdetés