Lánchíd Rádió hírek

 • Kérdéses a baloldal fővárosi taktikája

  2

  2014. április 17., csütörtök 10:25

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Nehéz megmondani, vajon az önkormányzati választásokat modellezték-e az országgyűlési választások – véli Varga Norbert.

 • A kormány segítségére nagy szükség volt

  2014. április 17., csütörtök 10:12

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Hatalmas szükség volt a kormány segítségére, hogy a cukorrépa-termelők talpon tudjanak maradni – mondta Berki Gyula.

 • A bizalomra épült a kampány

  2014. április 16., szerda 12:12

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Tatabányán a Fidesz a bizalomra építette kampányát – mondta a Lánchíd Rádióban Bencsik János.

 • Nem szenvedett csorbát a VMSZ programja

  2014. április 16., szerda 11:46

  A Lánchíd Rádió külföldi hírei: A Vajdasági Magyarok Szövetségének nem kellett olyan engedményeket tennie a koalíciós tárgyalások során, amelyek miatt csorbát szenvedett volna a programjuk – mondta a Lánchíd Rádióban Pásztor István.

 • Folytatódik az energiaárak mérséklése

  2014. április 16., szerda 11:23

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: A harmadik Orbán-kormány is folytatja az energiaárak mérséklését – mondta Németh Szilárd.

 • Hat jogorvoslati kérelem érkezett

  3

  2014. április 16., szerda 10:59

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: A vártnál kevesebb, összesen hat jogorvoslati kérelem érkezett be a Nemzeti Választási Bizottsághoz a voksolás eredményével kapcsolatban – közölte Pálffy Ilona.

 • Nem zárható ki a fegyveres konfliktus Kelet-Ukrajnában

  2

  2014. április 16., szerda 10:47

  A Lánchíd Rádió külföldi hírei: A genfi találkozó legnagyobb jelentősége, hogy először ülnek tárgyalóasztalhoz az ukrán konfliktusban érintett felek – véli Tálas Péter.

 • Legkésőbb szeptemberben eloszlanak a kételyek

  5

  2014. április 16., szerda 10:33

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Nagy felháborodást keltett a szülők és a pedagógusok körében az új tankönyvlista. Az ugyanis az eddigiekhez képest most csak a két állami tankönyvkiadó könyveit javasolja.

 • Megújult az Országház alsóházi ülésterme

  2014. április 16., szerda 10:11

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Mivel az új választási törvény értelmében 386-ról 199-re csökkent az Országgyűlés létszáma, ezért jó néhány széket ki kellett szerelni; emellett azonban más munkák elvégzésére is szükség volt.

 • Három célja van a Balassi Intézet programjának

  2014. április 15., kedd 12:45

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: A Publishing Hungary, vagyis a Balassi Intézet nemzetközi programjának legfőbb célja, hogy hazánkról ne csupán találgatásokon alapuló hírek jelenjenek meg külföldön, hanem nyilvánosságra kerüljenek a magyar kultúra értékei is – mondta a Lánchíd Rádióban Hatos Pál.

Hirdetés