Fidesz-irodát robbantana Dopeman?

TÁ, 2012. július 16., hétfő 05:54, frissítve: hétfő 08:50
Újra erőszakra, most éppen a legnagyobb kormánypárt elleni bombarobbantásra utaló dallal jelentkezett Dopeman. "A Fidesz-iroda úgy lenne jó hely, ha besétálnék oda egy kiló C4-gyel…" – mondja az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) mozgalom által "alternatív köztársasági elnökké" választott rapper, aki rendszeres résztvevője és szónoka az ellenzéki csoportosulások – Milla, 4K, Szolidaritás – megmozdulásainak.

Az ominózus sor végén egy robbanást imitáló hangeffekt is megjelenik a dalban. Polgári nevén Pityinger László legutóbb március 15-én szavalta el az Elnök című költeményét, amelynek egyik szakaszáról többen egy akasztásos kivégzésre való felbujtást vélelmeztek: „A vérontás nem hoz ránk szebb jövőt, ha ilyen egyszerű, hát akasszunk elnököt! És imádjuk az újat, majd az is ad egy újabb pofont a szarnak” – hangzott el a rapper ünnepi szövege. Ekkor a Magyar Nemzet kérdésére, hogy az „akasszunk elnököt!” kifejezéssel mit akart mondani, Pityinger közölte, hogy épp az ellenkezőjét. Szerinte a szövegkörnyezetből kiderül, hogy a problémákra nem az erőszak, hanem az egymásra figyelés adhat megoldást.

További részletek a Magyar Nemzet hétfői számában.

Forrás: Magyar Nemzet
hirdetés
Legolvasottabb
24 óra hírei
hirdetés

Hozzászólások - 49 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása