Május 1

BorZsongás Fesztivál

MNO
Forrás: ÚtiSúgó.hu
2012. április 11., szerda 12:50
Kézműves foglalkozások, lovas kocsikázás, állatsimogatás, csoportos túrák a Villányi-hegységben és a borvidék dűlői között természetesen villányi borokkal és gasztronómiai különlegességekkel április 27. és május 1. között.

 

A Villányi borvidéken hatodik alkalommal rendezik meg a BorZsongás Fesztivált. Idén hét településen várják a vendégeket: Csarnóta - Tenkes Csárda; Kisharsány - Vylyan Pincészet; Kisjakabfalva - Jackfall Bormanufaktúra; Palkonya - Hárságyi Pince; Siklós - Joó Pincészet, Szabó Pincészet; Túrony - Janus Borház; Villány - Crocus Gere Borhotel (Gere Attila Pincészete), Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Polgár Pincészet, Szende Pince, Tiffán Ede és Zsolt Pincészete.

Hirdetés

 

 

Igazi majális hangulatú, de egyedi hangvételű előadásokban lehet része a nagyérdemű közönségnek, melyre sehol másutt még nem volt példa: blues-(Jem Session, Blues Bell, Pesti Zoli, Ferenczi György és a Rackajam, Török Ádám/Mini/, Závody János „Janó”/Piramis, Mini, TRB/, Horváth Misi), jazz- (Sárik Péter Trió, Hot Jazz Trió), rock'n'roll (Ivan and the Parazol), discopop, funk, soul (Mary Popkids) és egyéb könnyűzenei koncertek, bulik, cigányzene, magyar táncház és latin tánctábor, stand up comedy (Polgár Peti)

Kézműves foglalkozások, lovas kocsikázás, állatsimogatás, táncoktatás

Nagy kirándulások és vezetett túrák a Villányi borvidék dűlői között

Májusfa kivágása, díszítése, állítása grill parti verseny, borásztalálkozó és természetesen finom villányi borok, gasztronómiai különlegességek várják a vendégeket. A pincészetek között most is jól érezhető az összefogás, ami már annyi vendéget vonzott eddig is a borvidékre.

A helyszínek közötti közlekedést, idén először, külön buszjárattal segítik hét település (Villány, Siklós, Kisharsány, Palkonya, Kisjakabfalva, Csarnóta és Túrony) között. A kedvenc borát mindenki maga választja, de a legügyesebb „BorÁszok” közül vajon ki fog nyerni a FehérborÁszok kontra VörösborÁszok focimeccsen?

Hírek, beszámolók

Super Bowl

A lehetetlent vitte véghez Tom Brady és a Patriots

2017. február 05., vasárnap 23:36

Huszonöt pontos hátrányból fordított, és nyerte meg ötödik Super Bowlját Tom Brady. Történelem! Tovább

MNO – Kattanj ránk!

2011. október 22., szombat 23:30

Tovább