Ügyvédeit is kirúgta a TV2

MNO

2016. február 27., szombat 09:26, frissítve: szombat 09:41

Fekete péntek volt február 26. a TV2 életében, nemcsak Vujity Tvrtkótól vált meg a csatorna, de jogi osztályát is lecserélte – értesült az Index.

Amint arról beszámoltunk, pénteken Facebook-posztban hozta nyilvánosságra az ismert műsorvezető, hogy elválnak útjaik a TV2-vel. A csatorna pedig szűkszavú közleményben tudatta, hogy február 26-i hatállyal megválik Vujity Tvrtkótól.

A portál szerint nem csak a műsorvezetőt küldték el: hivatalosan közös megegyezéssel távoznia kellett dr. Péntek Zoltán vezető jogásznak, és dr. Horváth Antalnak, valamint a TV2 jogi osztálya egy harmadik munkatársának is felmondtak.

A TV2 kommunikációs menedzsere az Index érdeklődésére elmondta: közös megegyezéssel távozik a TV2-től dr. Péntek Zoltán ügyvéd, a cégcsoport vezető jogásza. A szakember 1997-től, a TV2 indulása óta dolgozott a TV2-csoport jogi képviselőjeként, ahol ügyvédjelöltként kezdett, majd 2005-től látta el az általános vezető jogi képviselői feladatokat. A TV2 vezető jogi képviselője az új tulajdonos és az új menedzsment munkáját segítette mostanáig abban, hogy az átadás-átvétel zökkenőmentesen megvalósuljon – írták a válaszban.