Az elkötelezettséget díjazták

BL, 2012. május 10., csütörtök 19:45
Idén a Bánffi & Bánffi Kft., a Mirelite Mirsa Zrt., a Pápai Hús 1913 Kft., a Szatmári Konzervgyár Kft. és a Tutti Élelmiszeripari Kft. kapta a Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjat – közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) csütörtökön.

A szakminiszter 2006 óta minden évben öt vállalkozásnak adja át a Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díjat a minőségi munkavégzés iránt elkötelezett vállalkozásoknak. A VM tájékoztatása szerint a díjátadó ünnepségen Kardeván Endre, az élelmiszerlánc-felügyeletért és agárigazgatásért felelős államtitkár kiemelte: mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy azok a vállalkozások, amelyek nem fejlesztik szakmai felkészültségüket, termékeiket, szolgáltatásaikat és tevékenységüket, kiszorulnak a piaci versenyből.

Az államtitkár szólt arról is, hogy az agrárgazdaság szereplőinek segítését szolgálják azok a javaslatok, amelyek alkalmasak az élelmiszer-feldolgozást sújtó legsürgetőbb tennivalók és feladatok megfogalmazására, az élelmiszeripar versenyképességének helyreállítására. A tervezett kormányzati intézkedések a magyar élelmiszeripar versenyképességének helyreállítását célozzák – tájékoztatott a VM.

Forrás: MTI
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása