Risztov "annyira állóképesség-ember, hogy hihetetlen"

PR, 2012. augusztus 9., csütörtök 18:03
Számított Risztov Éva sikerére Garádi Géza. A Londonban csütörtökön aranyérmet nyert úszónő edzője az első hat hely valamelyikére várta a versenyzőt.

Risztov Éva nyerte a 10 kilométeres női hosszútávúszást csütörtökön a Hyde Park Serpentine taván. Fő vetélytársát, az amerikai Haley Andersont mindössze 0,4 másodperccel előzte meg. Risztov Évát egy háromfős csapat készítette fel az olimpiára. Egyik edzője, Garádi Géza azt nyilatkozta a Hír TV-nek, hogy számított az úszónő sikerére.

Az edző elmondta: már novemberben, a debreceni sportcentrumban, ahol Éva úszik, kérték tőle a terveket, hogy az úszó mit fog teljesíteni. Mint fogalmazott: most viccesen hangzik, de pontosan ezek szerepeltek benne, a május végi Európa-bajnokság és ez a hosszútáv, itt is az első hat hely valamelyike. Garádi Géza kiemelte, a dolog érdekessége, hogy medencében nem volt tervezve, hogy Risztov döntőbe kerül bármikor is. „Ő annyira úgymond »állóképesség-ember«, annyira a hosszútáv az övé, hogy hihetetlen” – méltatta Risztov Évát Garádi Géza.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 1 db

A hozzászólások mutatása