Kézilabda

Szeptemberben tér haza Nagy László

BL, TK, 2012. augusztus 1., szerda 09:46, frissítve: szerda 15:59
Eldőlt, hogy a magyar bajnok MKB Veszprém kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Nagy László, a válogatott világklasszis átlövője.
„Nagyon örülök, hogy megoldódott az ügy, de most minden erőmmel az olimpiára összpontosítok” – nyilatkozta szerdán Londonban az MTI-nek Nagy László.

A klub szerdán közleményben jelentette be, hogy hosszú tárgyalássorozat után sikerült megállapodnia a 31 éves játékost eddig foglalkoztató spanyol FC Barcelonával.

„A nemzeti válogatottba visszatért Nagy László a 2012–13-as szezontól már játszhat a Bajnokok Ligájában nagy célokat kitűző MKB Veszprém KC együttesében” – áll a klub MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szeptemberben tér haza Nagy László
A 2000 óta Barcelonában játszó átlövő, aki BL-t, EHF-kupát, spanyol bajnokságot és kupát is nyert a katalánokkal, visszatérése előtt 2009-ben játszott utoljára a magyar nemzeti együttesben, s tavaly februárban hivatalosan is lemondta a válogatottságot. Közel volt ahhoz, hogy felvegye a spanyol állampolgárságot, végül a megadott határidőig nem tette le az esküt, s úgy döntött, visszatér Magyarországra.

Nagy végül három év kihagyás után júniusban szerepelt először ismét a magyar válogatottban, amellyel a norvégok elleni párharcban kiharcolta a 2013-as világbajnoki részvételt, jelenleg pedig a londoni olimpián vesz részt.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása