Bombanők miatt lesz hajléktalan a sztár?

Muki

2012. február 1., szerda 12:15

Totál kiborultam, ordítottam, toporzékoltam, de nem azért, mert nem jutottam föl a padlásra. Kiderült: itt egy nagyon komoly, mértékadó figurát fenyeget a hajléktalanság réme.

Igen, ő az. A VV Attila névvel illetett embernek állítólag nagyon össze kell szednie magát, ha nem akar az utcára kerülni a kukkolóshow végén. Egy kis konceptualizáció: az „összeszedés” itt nem azt jelenti, hogy feljebb kell vinni a normát a CNC esztergagépen és tolni kell a vasat, méghozzá menő micisapkában. Nem, kedves Olvasóim: az egész műsorfolyam lényege a minél aljasabb és gátlástalanabb viselkedés, itt kell hozni a normát.

Amúgy meg vicces nézni a korábban kurvára magabiztos, „nekem a legjobb jár” mentalitással felvértezett akárkiket, akik most szépen, de biztosan menetelnek a gödörbe. Nem állítom, hogy ezeknek később szihológus kell, de talán rosszul választottam szakmát, így nem tudok jó pénzért mélységes mély lelki gyötrelmek orvoslásában segítő kezet nyújtani. Jól mutat a szilikonmell és a tojáshéj is a kimondott nagy bölcsességekkel. Top tizes kategória, amikor kiderül: az alfahímnek hazudott jobb esetben csak a szánhúzó csapat utolsó tagja lehetne.

Na jó. Szóval ez a remek ember mielőtt bement „játszani”, felégetett maga mögött mindent. Figyelem, itt nagy játékosról van szó, aki egy lapra tett fel mindent. Az ismertség adamantium keménységű tény, de bárcsak maradt volna ott, ahol eddig lapult.

Már majdnem azt mondtam, hogy nem kell félnie ilyen hidegben, mert biztos vannak jó barátok, akik legalább egy matraccal, egy kis meleg teával, néhány tallér háztartási keksszel kisegítik. Oszt dehogy.

Van egy magát barátjának nevező ember, aki arról brekeg, hogy Attila csóringer, grátiszban még a fogát is csikorgatja álmában. Remélem, az anyagcsere-folyamatokról, fiziológiás reakciókról, egyéb ügyekről nem értesülünk, amiről tudunk, éppen elég. De ez mind semmi: azt is mondja ez a barát, hogy neki tele van nővel a lakása, Attila már nem férne el. Pedig baszd meg, valamit ki kell találni! Ezeket a csajokat élével vagy lapjával, de el kell helyezni annak érdekében, hogy az „összeférhetetlen” mégis passzoljon a lakásba. Ha másképpen nem megy, úgy kell eljárni, mint amikor a hülye gyerek a négyszögletű kerek erdőt akarja betuszkolni a háromszögletű gömbbe.

Nem tudom, mi lesz veled. De ha ilyen barátaid vannak, jobb lesz, ha nekifekszel az esztergagépnek, oszt küldöd a normát.