"A magyarok erősek, de nem olyan ügyesek"

KoG, 2012. augusztus 9., csütörtök 17:12, frissítve: csütörtök 17:21
"Sok olyan jó játékosuk van a magyaroknak, akikre feltétlenül figyelni kell" – mondta Dalibor Doder, a svédek szerb származású játékosa.

„A magyarok fizikálisan erősek, nagy termetűek, de nem olyan ügyesek a labdával, mint a dánok” – vélte Johan Sjöstrand, a svéd férfi kézilabdacsapat kapusa a SportExpressen.se oldalon adott nyilatkozatában, miután ismertté vált, hogy a magyar együttes lesz a svéd válogatott ellenfele a londoni olimpia pénteki elődöntőjében.

A svéd játékosok szeretnék a dánokkal szemben elért meglepetésszerű győzelem mámorát megtartani.

„Sok olyan jó játékosuk van a magyaroknak, akikre feltétlenül figyelni kell” – mondta Dalibor Doder, a svédek szerb származású játékosa.

Svédország elsősorban a női kézilabda-válogatottjában bízott az olimpián, a férficsapatot nemigen vette számításba, mígnem szerdán megfordult a kocka: a férfiak meglepetésre legyőzték az Európa-bajnok dánokat a legjobb nyolc között, a nők pedig öt vereséggel búcsúztak a csoportkörben. A válogatott télen az Eb-n 12. lett, a vb-ről lemaradt, az olimpián pedig az Izland elleni meccsig eddig nem igazán szerepelt imponálóan.

Fotó: Europress/AFP
Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása