Róka a metrón – 24 óra morzsái

GB, BuL, KoG, 2012. augusztus 12., 00:35, frissítve: 17:36
Londoni morzsák a nap 24 órájában.
 • 17:35

  Pars viszi majd a zászlót - A kalapácsvetésben aranyérmes Pars Krisztián viszi a magyar zászlót a londoni olimpia esti záróünnepségén. Az ötkarikás játékok záróünnepsége 22 órakor kezdődik. (MTI)

  Europress/AFP
 • 17:14

  A szerbeké a bronz - A szerb válogatott szerezte meg a harmadik helyet férfi vízilabdában a londoni olimpián, miután a vasárnapi bronzmérkőzésen az utolsó negyedben kétgólos hátrányról nyert Montenegró ellen.

  Eredmény:
  Szerbia-Montenegró 12-11 (3-2, 1-3, 4-5, 4-1)
  (MTI)

 • 17:05

  Ledobta a ló - Kovács Saroltát az utolsó előtti akadályon ledobta All Rise nevű lova, majd a jelentős időtúllépés miatt nem tudta befejezni a számot. Kovács az utolsó akadályig hibátlanul lovagolt.

  Illyés Tibor / MTI
 • 16:37

  Orosz röplabdaarany - Az orosz válogatott nyerte az aranyérmet a londoni olimpia férfi röplabdatornáján, miután öt játszmában legyőzte a világbajnok brazil együttest a vasárnapi döntőben. A braziloknak a harmadik szettben, 24-23-nál mérkőzéslabdájuk volt, ám az orosz csapat fordítani tudott, és megnyerte a találkozót, melynek első játékvezetője Hóbor Béla volt. (MTI)

  Europress/AFP
 • 14:45

  Kovács a 72. maratonon - Kovács Tamás, a verseny egyetlen magyar résztvevője 72. lett, a 42 195 méteres távot 2 óra 27 perc és 48 másodperc alatt tette meg.

  Europress/AFP
 • 10:52

  Vívnak - Tóth Adrienn a közvetlen élmezőnyben, Kovács Sarolta a vert seregben tanyázik a női öttusaverseny első számának vége felé.

 • 09:50

  Róka a metrón - Róka metrózott Londonban teljesen önállóan, bár érvényes jegy nélkül. A vadállat egyik késő éjjel surrant le a metróba és fel egy szerelvényre az Edgar Road-i állomáson. Az utasok igencsak elcsodálkoztak, hogy milyen vad társuk érkezett, egyikük gyorsan lefényképezte az állatot mobiltelefonjával. A szemtanúk és a felvétel szerint a róka elég fiatal, még kölyök. Ahogy jött, úgy ment: az egyik állomáson kisurrant a szerelvény ajtaján, és eltűnt az emberek szeme elől. „Nem elég, hogy belopakodnak Nagy-Britannia utcáiba, a kukákba, a nemzet rókái már a közlekedési hálózatot is meg akarják kaparintani” – viccelődött a brit Metro újság. (MTI)

 • 09:34

  48 éve először örülhetnek - A 75 kg-os súlycsoportban a japán Murata Rijota győzött az olimpia férfi ökölvívótornáján. Az ázsiai ország 48 éve először nyert aranyat a sportágban. A 49 kg-osok között bajnok kínai Csou Si-ming megvédte pekingi címét. (MTI)

 • 23:03

  Norvég öröm a köbön – A norvég női kézilabda-válogatott 26:23 arányban felülmúlta Montenegrót, így Lokéék nyerték az olimpiai bajnoki címet.

 • 22:06

  Mindegy, ki a negyedik – A jamaicai férfi 4x400-as váltó világcsúccsal nyerte a döntőt, úgy, hogy Asafa Powell sérülés miatt kiesett a csapatból. Usain Bolt szokásától eltérően teljes erővel futotta le a rá rótt utolsó 100 métert.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása