Cicaharc

Gulyás kiakadt G. Fodorékon

MNO, 2016. január 24., 22:50, frissítve: hétfő 11:57
„Jó ízlésű embernek a 888.hu-hoz semmi köze nem lehet.” Facebook-oldalán adott hangot nem tetszésének a prominens fideszes.

A politikai bulvár kategóriájába is nehezen beilleszthető, pikírt hangvételű, már-már gyalázkodó tartalmú cikket közölt szombaton a G. Fodor Gábor főszerkesztő (egyben a kormányközeli Századvég egyik vezetője) fémjelezte 888.hu Tóbiás József MSZP-elnök családjáról. A politikus feleségét maszturbációs segédeszközként emlegették egy pikáns fotósorozat miatt, de még közös lányukat is felemlegették az anyagban.

Gulyás Gergely fideszes parlamenti képviselő, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának elnöke erre a Facebook közösségi oldalon az alábbi bejegyzéssel reagált:

„A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé.”

A termék kifejezéssel Gulyás egyértelműen személyesen G. Fodort célozta meg, aki korábban nagy vihart kavart azon kijelentésével, mely szerint a polgári Magyarország fogalma politikai termék csupán.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása