Egyre népszerűbbek

MNO

Egyre népszerűbbek – Soroló
Egyre népszerűbbek – Soroló
Összefogva, közel öt hektáron termelnek zöldségféléket egy Zala megyei 270 lelkes faluban, Nemesrádón. Most húsz volt munkanélkülit foglalkoztatnak, de még legalább tízen holnap jönnének dolgozni, csakhogy kevés a föld. Még lenne vagy harminchektárnyi termelésre alkalmas, jelenleg gazt termő terület Nemesrádón. Az egy helyi, közcélúnak mondott alapítvány birtoka. A kuratórium viszont nem adja a valamikor, a rendszerváltás után birtokába került földeket. Velük szemben a dolgozni vágyók tehetetlenek.

Negyedszázada érkeztek az első angus húsmarhák tenyésztési céllal Magyarországra. Az évfordulóra szakmai tanácskozással emlékeztek a Fejér megyei Adonyban. A szarvatlan, kiváló marhasültet, vagyis steaket produkáló állatok egyre népszerűbbek a hazai állattartó gazdaságokban.

A Tokaji borvidéken lévő Hercegkút lakosai büszkék sváb származásukra, és büszkék magyarságukra is. A településen alig-alig akad munkanélküli. Rendezetlen portával mi nem találkoztunk.

Hirdetés

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

MNO vezető hírek

1

Miskolci sajtótájékoztatóján, újságírói kérdésre beszélt a tanácsadóról, aki hivatalosan lehet, hogy nem is az. Tovább

Huszonöt pár cipőt vizsgáltak, négynél találtak nagy mennyiségű krómot. Tovább

Kulcsszerep vár a Margit híd környékére

Példátlan felvonulásra készülnek pesti biciklisek

Hiába használhatatlan a főváros, a BKK még támogatta is, hogy szombaton megtartsák a ráncfelvarrt Critical Masst Budapesten. Tovább

9

Komoly felháborodás követte Lengyelországban James Comey, az FBI főnökének beszédét. Tovább