26 évesen vonul vissza a világbajnok

WL, 2012. május 18., péntek 07:17, frissítve: péntek 08:05
Az idény végén, mindössze 26 évesen visszavonul Casey Stoner, az ausztrálok kétszeres világbajnok motorversenyzője.

A MotoGP kategória pontversenyének jelenlegi éllovasa – aki februárban apa lett – csütörtökön családi körülményeivel indokolta váratlan bejelentését, illetve azzal, hogy egyre kevésbé leli örömét a versenyzésben.

Stoner 2001-ben mutatkozott be a vb-n, és 2006-ban került fel a királykategóriába, ahol 2007-ben és 2011-ben diadalmaskodott. A MotoGP-ben eleinte Hondával, majd 2007 és 2010 között Ducatival száguldott, tavaly óta ismét Hondával versenyez.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása