A borsodi megyeszékhelyen edzőtáborozik a válogatott

TK, 2012. május 23., szerda 14:39, frissítve: szerda 23:45
Miskolcon edzőtáborozik a magyar női röplabda-válogatott, amely a jövő hétvégén megkezdi szereplését az Európa-ligában.

Jókai Zoltán szövetségi kapitány a borsodi megyeszékhelyen tartott szerdai sajtótájékoztatón kijelentette: a mostani keretben nagyon sok a fiatal, és a tavalyi eredményekkel – amikor is tizenkét mérkőzésből négyet nyert meg csapata – maximálisan elégedett lenne.

„Mi a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőkre hangolunk, ehhez egy állomás a miskolci egyhetes tartózkodás, illetve két barátságos találkozó” – tette hozzá.

A magyarok ellenfele pénteken 17.30-tól az Egyetemi Körcsarnokban, szombaton 15-től pedig a Generali Arénában is a szlovák együttes lesz.

A jövő heti, szerbiai Európa-liga-tornán a házigazdák mellett a spanyol és a román válogatottal küzd meg a nemzeti csapat, ezzel kapcsolatban a szövetségi kapitány megjegyezte: nagyon nehéz ez a csoport. Az Európa-ligában négy hétvégén, körmérkőzéses rendszerben mérkőznek meg a válogatottak, így minden együttes 12 találkozón szerepel.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása