Szabella-kupa a Népligetben

A győriek nem látják szívesen a Ferencvárost?

TK, 2012. május 31., csütörtök 13:35
Az idei Szabella-kupa küzdelmeire végül nem Győrben, hanem a Népligetben kerül sor augusztus 25-26-án. Az eredetileg négycsapatos tornán azonban hat igen erős együttes vesz majd részt.

A Szabella-kupa résztvevői: FTC-Rail Cargo Hungaria, ŽRK Budućnost T-Mobile, CS. Oltchim Rm. Válcea, RK Krim Mercator, Hypo NÖ, GK Rosztov Don.

A női kézilabdával foglalkozó oldal információi szerint a helyszínváltoztatásra azért került sor, mert ugyan a Győri Audi ETO KC vezetősége márciusban zöld utat adott a részt vevő csapatoknak, most sem a Ferencváros, sem pedig a Budućnost együttesét nem látnák szívesen Győrben. Az eredeti tervek szerint az FTC nem szerepelt volna a tornán, ám miután a Krim jelezte részvételi szándékát, a budapesti zöld-fehérek is meghívást kaptak, hiszen egy ötcsapatos torna lebonyolítása komoly nehézségekbe ütközött volna.

A portál megkereste Szabella Sándort, a torna főszervezőjét, aki a helyszínváltoztatás tényét megerősítette, a továbbiakat pedig nem kívánta kommentálni.

Forrás: handball.hu
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása