A hetedik meccs dönt az NHL-ben + Képek

BL, 2012. április 25., szerda 09:15, frissítve: szerda 09:33
A New Jersey Devils hosszabbítás után 3:2-re nyert a vendég Florida Panthers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keleti főcsoportjának negyeddöntőben, így a párharcban az utolsó, hetedik találkozó dönt majd a továbbjutásról.

A győzelmi kényszer alatt pályára lépő hazaiak 2:0-ra elhúztak Steve Bernier és Ilja Kovalcsuk góljával, azonban a Panthers Kris Versteeg és Sean Bergenheim révén egyenlített. A hirtelen halálban Travis Zajac pontos lövése talált utat a kapuba.

Ilja Kovalcsuk (New Jersey Devils)  üt gólt Scott Clemmensen kapujába
Ilja Kovalcsuk (New Jersey Devils) üt gólt Scott Clemmensen kapujába
Fotó: Reuters


Az utolsó mérkőzést két nappal később rendezik a Florida otthonában.

Eredmény:
Keleti főcsoport, negyeddöntő, 6. mérkőzés:
New Jersey Devils – Florida Panthers 3:2, hosszabbítás után
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3:3

Ilja Kovalcsuk és Travis Zajac ünnepel (New Jersey Devils)
Fotó: Reuters
Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása