A köd sem zavarta Tsongát

TK, 2012. január 7., szombat 19:22, frissítve: szombat 19:22
Jo-Wilfried Tsonga nyerte meg szombaton a Gaël Monfils elleni francia „házidöntőt”, így övé lett az 1,024 millió dollár összdíjazású, dohai keménypályás férfi tenisztorna trófeája.

A svájci Roger Federer sérülése miatt az elődöntőből mérkőzés nélkül továbbjutott Tsongának úgy tűnt, jót tett a svédek legendás játékosával, az 1996-ban visszavonult Stefan Edberggel játszott bemutatómeccse, mert a fináléban magabiztosan, két szettben győzött honfitársa ellen. A mérkőzést az első szettben 35 percre fel kellett függeszteni, miután köd ereszkedett a pályára, s csúszóssá tette a játéktér felületét.

Eredmény, döntő: Tsonga (francia, 3.)–Monfils (francia, 4.) 7:5, 6:3

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása