A Packers lett a Chicago végzete

WL, 2011. december 26., hétfő 14:42, frissítve: hétfő 14:42
A címvédő Green Bay Packers 35–21-re legyőzte nagy riválisát, a vendég Chicago Bears együttesét az NFL alapszakaszának utolsó előtti fordulójában, ezzel a vereséggel a Medvék búcsút mondhatnak rájátszásbeli álmaiknak.

A hazaiak sikerének az Atlanta Falcons is örülhetett, ezzel a vereséggel ugyanis a Medvék minden esélye elszállt a rájátszásba jutásra, minek következtében a Sólymok hétfőn már azzal a tudattal léphetnek pályára a 2009-es bajnok New Orleans Saints vendégeként, hogy szerepelhetnek a bajnokság utószezonjában is.

A Nemzeti főcsoportból (NFC) az Atlanta előtt a címvédő Green Bay Packers, továbbá a San Francisco 49ers, a New Orleans Saints és a Detroit Lions már korábban biztosította helyét a rájátszásban. Az Amerikai főcsoportban (AFC) pedig a New England Patriots, a Baltimore Ravens, a Pittsburgh Steelers és a Houston Texans készülhet máris a rájátszásra, azaz az NFC-ben még egy, az AFC-ben pedig két hely kiadó a januári folytatásra.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása