A rendőrség is keresi a játékos támadóját + Kép

BL, 2012. január 2., hétfő 16:24, frissítve: hétfő 16:24
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata a rendőrség segítségével keresi azt a rendbontót, aki a pénteki, Red Bull Salzburg elleni osztrák bajnoki (EBEL) mérkőzésen a pályára benyúlva megütött egy vendégjátékost.

Az Albavolanhockey.hu hétfőn bemutatta az esetről készült felvételt és az elkövető fényképét. A klub számít szimpatizánsaira is a rendbontó megtalálásában. A képeken jól látható, hogy egy néző a palánk fölötti plexin átnyúlva többször megüti a salzburgi Rob Davison fejvédőjét, miközben a hokis Magosi Bálinttal verekedett a jégen.

Fotó: albavolanhockey.hu

 

A Jegkorong.blog.hu értesülése szerint Pierre Page, az osztrákok NHL-t is megjárt edzője jelezte, hogy ez az eset pályafutása során egyedülálló, és eljárást indítanak az EBEL-nél a Fehérvár megbüntetése érdekében. Mindezért akár 10 ezer euróig terjedő pénzbírság és zárt kapus mérkőzés elrendelése is járhat a Volánnak.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása