London 2012

Argentínával került egy csoportba az amerikai kosárválogatott

WL, 2012. április 30., hétfő 19:40, frissítve: kedd 08:22
A címvédő amerikai férfi válogatott a legutóbb bronz-, 2004-ben pedig aranyérmes Argentínával, valamint Franciaországgal és Tunéziával került azonos csoportba a londoni olimpia kosárlabdatornájának sorsolásán, melyet hétfőn Rio de Janeiróban, a következő nyári játékok helyszínén tartottak.

Az A jelű hatos további két, még nem ismert gárdával egészül majd ki, a júliusi selejtezőtorna első és második helyezettjével.

A másik csoportba került a négy éve, Pekingben ezüstérmes, Európa-bajnok spanyol együttes, valamint Ausztrália, Brazília, Kína és a házigazda Nagy-Britannia csapata. Ebbe a csoportba érkezik még a Venezuelában sorra kerülő kvalifikációs verseny harmadik helyezettje.

A nőknél a szintén címvédő amerikaiak Kínát és Angolát kapták ellenfélül, valamint a júniusi, törökországi selejtező első, második és negyedik helyezettjét. A B csoportba került Ausztrália, Brazília, Oroszország, Nagy-Britannia, valamint a kvalifikációs viadal harmadik és ötödik helyezettje.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása