Bahrein: a FIA nem hátrál meg

TT, 2012. április 13., péntek 09:40, frissítve: péntek 09:46
Az eredeti terveknek megfelelően a jövő hét végén megrendezik a Forma–1-es Bahreini Nagydíjat, noha több szervezet is a futam törlését szorgalmazta az országban uralkodó állapotok miatt.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pénteken, a Kínai GP helyszínén kiadott közleményében jelezte: a rendelkezésre álló adatok szerint nincs ok arra, hogy a bahreini versenyt ne rendezzék meg, a biztonsági garanciák adottak.

Az elmúlt hetekben felerősödtek azok a hangok, amelyek szerint a feszült politikai helyzet miatt törölhetik a futamot, ám végül a FIA mostani döntése alapján erre nem kerül sor. A tavalyi versenyt a súlyos zavargások miatt törölték. A 2010-es Bahreini GP-re több mint 100 ezren látogattak ki, és a nézők félmilliárd dollár értékben költöttek azon a hétvégén.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása