Börtönben marad a világ egyik legjobbja

WL, 2012. június 14., csütörtök 10:38, frissítve: csütörtök 11:07
Az ügyben eljáró Las Vegas-i bíró elutasította Floyd Mayweather Jr. kérelmét, így a veretlen amerikai profi ökölvívónak börtönben kell maradnia három hónapos büntetése lejártáig.

A világ egyik legjobb bokszolójaként számon tartott sportoló június elsején kezdte meg letölteni büntetését, amelyet családon belüli erőszak miatt szabtak ki rá. Néhány nap múltával azonban ügyvédje révén jelezte, hogy a börtönben veszélyben van az egészsége, mert enni és inni is keveset kap, ráadásul edzeni sem tud. A bírósághoz azért fordult, hogy a börtönbüntetést házi őrizetre módosítsák, a bíró azonban elutasította kérelmét, mondván, ezt a helyzetet Mayweather magának köszönheti.

Az eddigi, mind a 43 meccsét győztesen megvívó, 35 éves öklöző legutóbb május 5-én lépett ringbe, és hatalmas csatában, egyhangú pontozással nyert a Puerto Ricó-i Miguel Cotto ellen, megszerezve a Boksz Világszövetség (WBA) nagyváltósúlyú világbajnoki övét.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása