Bravúros győzelmet aratott Balázs Attila

TK, 2012. április 24., kedd 17:32, frissítve: szerda 16:44
Balázs Attila 2 óra 48 perc alatt, három szoros játszmában legyőzte a szlovák Lukas Lackót a 450 ezer dollár összdíjazású bukaresti tenisztorna 32-es főtáblájának első, keddi fordulójában.

A romániai verseny honlapja szerint a selejtezőt sikerrel vevő Balázs – aki előtt magyar játékos, nevezetesen Sávolt Attila 2004-ben volt utoljára ATP-viadalon főtáblás – rövidítésben elveszítette az első és megnyerte a második szettet. A záró játszmát aztán 6:4-re hozta.

Lukas Lacko 64., Balázs 450. az ATP világranglistáján.

Balázs az olasz Potito Staracével mérkőzik a nyolcaddöntőben.

Eredmény: 1. forduló (a 16 közé jutásért):

Balázs Attila – Lukas Lacko 6:7 (7-9), 7:6 (7-2), 6:4

Forrás: MTI, MNO
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása