MotoGP

Casey Stoner visszatér

TÁ, 2012. szeptember 20., csütörtök 07:03, frissítve: csütörtök 16:04
Október közepén, a Japán Nagydíjon tér vissza Casey Stoner, a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának, a MotoGP-nek a címvédője, aki bokaműtéten esett át.

„Nagyszerű orvosok kezében voltam, a sérülésem sokkal gyorsabban gyógyul, mint gondoltam volna” – nyilatkozott az ausztrál Canal 7 tévécsatornának a 26 éves ausztrál motoros, aki az Indianapolisi GP-n szenvedett bokasérülést. „Még erősödnöm kell, mielőtt felülnék a motorra.”

Casey Stoner
Casey Stoner
Fotó: Europress/AFP

Stoner több alkalommal kijelentette, hogy az idény végén visszavonul. A MotoGP-ben öt versennyel a zárás előtt a spanyol Jorge Lorenzo vezet a szintén spanyol Dani Pedrosa előtt.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása