Czink búcsúzott Wimbledontól + Képek

LM, 2012. június 28., csütörtök 15:53, frissítve: csütörtök 19:38
Czink Melinda két játszmában kikapott az amerikai Serena Williamstől csütörtökön az angol nyílt teniszbajnokság második fordulójában.

A viadal honlapja szerint a magyar játékos – aki a nyitókörben 6:0, 6:2-re verte a svéd Johanna Larssont – alig 20 perc alatt elbukta az első szettet a négyszeres wimbledoni bajnokkal szemben. A 41 perces második játszmában a 30 éves amerikai sztár 4:4-nél vette el Czink adogatását, majd kiszerválta a meccset.

Babos Tímea találkozója a 20. helyen kiemelt orosz Nagyja Petrovával a jelenleg zajló férfi páros mérkőzés után folytatódik 4:6, 5:5-ös állásról. A mérkőzés szerdán sötétedés miatt szakadt félbe. A Reuters képeinek tanulsága szerint Pippa Middleton, Vilmos herceg feleségének testvére is kíváncsi volt a mérkőzésre.

Eredmény:
nők:
2. forduló (a 32 közé jutásért):
S. Williams (amerikai, 6.)–Czink Melinda 6:1, 6:4

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása