Egy lépésre a döntőtől a szenzációs Kings + Képek

WL, 2012. május 18., péntek 09:30
A Los Angeles Kings 2–1-re nyert a vendég Phoenix Coyotes ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nyugati döntőjének harmadik mérkőzésén, és így már 3–0-ra vezet összetettben.

Az első két hazai meccsét elbukó – és története első főcsoport-fináléját vívó – Phoenix szerzett vezetést a második harmad elején, de két perccel később a szlovén Anze Kopitar kiugrás után egyenlített. A záró játékrész elején Dwight King révén már a Kingsnél volt az előny, és ezt hősies védekezéssel meg is tartotta.

Fotó: Reuters


Amennyiben a Los Angeles – amely már kiejtette az első kiemelt Vancouver Canucks és a másodikként rangsorolt St. Louis Blues alakulatát – vasárnap hazai jégen ismét nyer a harmadikként kiemelt Coyotes ellen, akkor 1993 után ismét a nagydöntőbe kerül.

A keleti döntőben a New York Rangers és a New Jersey Devils párharca 1–1-re áll.

Eredmény:

Nyugati főcsoport, döntő, 3. mérkőzés:
Los Angeles Kings–Phoenix Coyotes 2–1

Fotó: Reuters


Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása 3–0 a Los Angeles javára.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása