Elgáncsolták a magyarokat Párizsban

LM, 2012. február 5., 14:25, frissítve: 14:25
Nem termett babér a magyaroknak a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozatának párizsi Grand Slam-viadalán: a vasárnap tatamira lépők egyike sem jutott be még a legjobb 16 közé sem.

A viadal honlapjának tanúsága szerint a férfiaknál 81 kg-ban Csoknyai László már első meccsén kikapott a francia Loic Pietritől, ugyanebben a súlycsoportban Nagysolymosi Sándor nyert előbb a házigazdák versenyzője, Guillaume Riou, majd a ghánai Victor Ahiavor ellen is, a nyolcaddöntőbe azonban ő sem került, miután alulmaradt a német Sven Maresch-sel szemben.

Farkas Bálint 100 kilogrammban az argentin Cristian Schmidtet még legyűrte, a lett Jevgenijs Borodavko azonban megálljt parancsolt neki, míg a plusz 100 kilóban induló Bor Barna rögtön első selejtezős meccsét elvesztette a francia Jean-Sebastien Bonvoisin ellen.

A nőknél a 78 kg-ban Joó Abigél lépett tatamira, ám neki is már a nyitómérkőzés a befejezést jelentette, mivel kikapott a vendéglátókat képviselő Stephanie Possamaitól.

Legjobb magyarként a világbajnoki bronzérmes Csernoviczky Éva az ötödik lett szombaton a 48 kilósok között, a 66 kg-osok között érdekelt Ungvári Miklós, valamint a 57 kg-os Karakas Hedvig ugyanakkor helyezetlenül zárt.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása