Ételt osztottak a Honvéd játékosai

FFT, 2011. december 24., szombat 14:00, frissítve: péntek 17:34
Hajléktalanok számára rendezett karácsonyi ételosztás volt ma a XIII. kerületi Béke téren.

Az évek alatt hagyományossá vált akcióra a szervezők adományokat gyűjtenek, és meleg ételt osztanak a rászorulóknak. Az esemény két patrónusa, Király István és Király Péter a Honvéd színekért rajong, így nem csoda, hogy a karitatív tevékenység előkészítő munkálataiban rendszeresen részt vesznek a Honvéd játékosai és vezetői.

A hajléktalanoknak készített 800 adag paprikás krumplit a Corvin Hotelben készítették elő és főzték meg. A tetemes mennyiségű krumpli pucolásában tevékeny részt vállat két játékosunk Németh Norbert és Torghelle Sándor. A két válogatott játékos mellett ott volt a mindenki által szeretett és tisztelt Szurgent Lajos, a kispesti közönség egykori kedvenc trénere Gálhidi György és Kaszás Kálmán is.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása