Ez még az olimpiánál is nagyobb siker lenne?

PR, 2012. június 28., csütörtök 14:21
Sajtóértesülés szerint akár 35 millió fontot (12,49 milliárd forint) is kész lenne költeni egy londoni futam megrendezésére Bernie Ecclestone, a Formula–1-es versenysorozat első számú vezetője.

„Gondolják csak végig, London gazdaságának 100 millió fontos bevételt jelentene ez a GP” – nyilatkozta a Times című napilapnak a 81 éves üzletember. „Angliának pedig nagyobb sikert hozna, mint a nyári olimpia.”

A tervezett utcai pálya 5,1 km hosszú lenne, többek között érintené a Buckingham-palotát és a Trafalgar teret is, a lelátókon pedig 120 ezer néző foglalhatna helyet. A Forma–1-es versenynaptárban már szerepel egy angliai futam, a Brit Nagydíjat jövő vasárnap rendezik Silverstone-ban.

Szerdán egyébként kiderült, hogy több mint 600 ezer dollárral emelkedett a 2012-es Forma–1-es Magyar Nagydíj megrendezésének jogdíja.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása