Felfüggesztik az előírásokat - színesebb lesz Wimbledon

TK, 2012. május 17., csütörtök 08:17, frissítve: csütörtök 09:01
Felfüggesztik a londoni olimpia idejére a wimbledoni teniszszentély hagyományos öltözködési előírásait.

„Ezúttal az ötkarikás szabályokat követjük Wimbledonban, így a szokásos fehér helyett sokkal színesebb lesz a játékosok ruházata” – jelentette ki kedden Francesco Ricci Bitti, a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) elnöke, hozzátéve: lesznek olyanok, akik ellenzik majd a tarkaságot, de a többségnek biztosan tetszeni fog.

A volt világelső, háromszoros olimpiai bajnok Venus Williams máris jelezte, hogy örömmel visel majd az amerikai zászlóra utaló, vörös-fehér-kék öltözéket az All England Clubban.

Az ötkarikás tenisztorna másik különlegessége az lesz, hogy a pályák körül nem a hagyományos sötétzöld drapéria látható majd.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása