Evezés

Galambos Péter futamgyőzelemmel jutott tovább

KG, 2012. augusztus 16., csütörtök 00:26
A könnyűsúlyú egypárevezősök között érdekelt Galambos Péter megnyerte előfutamát, és csütörtökön a negyeddöntőben folytatja szereplését a bulgáriai Plovdivban kezdődött evezős-világbajnokságon, ahol az olimpiai műsorban nem szereplő számokban rendeznek versenyeket.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a nők hasonló számában induló Hajdú Zsuzsanna a szerdai nyitónapon ötödik lett, így a reményfutamban javíthat. A férfi könnyűsúlyú négypár (Pozsár Bence, Matyasovszki Dániel, Rácz Róbert Bence és Csepregi Gábor) és a könnyűsúlyú nyolcas (Szigeti Roland, Krpesics Péter, Vallyon Bence, Novák Edvin, Révész Péter, Révész Zoltán, Cselinácz János, Simon Gergely és Kiss Bence kormányos) szintén ötödikként ért célba, s a második napon ők is a reményfutamból harcolhatják ki a legjobb 12 közé jutást.

A vasárnapig tartó regatta egyben ifjúsági vb is, ebben a korosztályban öt egység képviseli a magyar színeket.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása