Harden lett a legjobb hatodik ember

WL, 2012. május 11., péntek 11:16
Az Oklahoma City Thunder játékosát, James Hardent választották meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) a szezon legjobb csereemberének.

Harden sikere nem meglepő, mivel a padról beállva átlagban 16,9 pontot szerzett meccsenként, mely az egész liga legjobb mutatója a csereként kezdők között.

A 2009-es amatőr játékosbörzén (draft) harmadikként kiválasztott, olimpiai kerettag kosarast – aki az alapszakasz 62 meccsén 60-szor volt csere – a 119 szavazásra jogosult szakíró közül 115-en választották a legjobbnak.

A Thunder a liga harmadik legjobb mérlegével zárta az alapszakaszt, s a rájátszás első köréből nagyon könnyedén jutott tovább, miután 4–0-ra verte a címvédő Dallas Mavericks együttesét.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása