Vívás

Hét magyar érem Varsóból

KG, 2012. július 8., 21:00
Három-három arany- és ezüst-, illetve egy bronzérmet szereztek a magyarok a vasárnap véget ért varsói kerekes székes vívó Világkupa-versenyen.

A Magyar Paralimpiai Bizottság tájékoztatása szerint Dani Gyöngyi (B sérültségi kategória) tőrben és párbajtőrben is az élen végzett, míg a harmadik aranyat Krajnyák Zsuzsanna (A kategória) nyerte a párbajtőrözők között aratott diadalával. Másodikként zárt a Dani, Horváth Judit, Juhász Veronika, Krajnyák összeállítású párbajtőrcsapat, valamint Krajnyák a tőrözők és Osváth Richárd (A kategória) a párbajtőrözők vetélkedésében. A bronzérem Hajmási Éva (A kategória) nevéhez fűződik, ő a tőrözők mezőnyében lett harmadik.

A londoni paralimpiára négy-négy női, illetve férfi vívó szerzett indulási jogot. A magyar csapat névsora: Dani, Juhász, Krajnyák, Pálfi, valamint Juhász Tamás, Mató Gyula, Osváth, Szekeres Pál.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása