Hetedszer is összecsap a Rangers és a Capitals

LM, 2012. május 10., csütörtök 09:36
A Washington Capitals 2–1-re nyert a vendég New York Rangers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Keleti főcsoport-elődöntőjében, így az utolsó, hetedik mérkőzés dönt a továbbjutásról.

Az előző találkozón a Rangers 6,6 másodperccel a vége előtt egyenlített, és a hirtelen halálban még a győzelmet is megszerezte, így a fővárosiaknak most mindenképpen nyerniük kellett reményeik életben tartására.

Az orosz Alekszandr Ovecskin már a 2. percben vezetéshez juttatta a Capitals, és a találkozó derekán Jason Chimera révén 2–0 lett az állás. A vendégek szlovák sztárja, Marian Gaborik az utolsó percben rontotta el a 30 védéssel záró Braden Holtby kapus hibátlan mutatóját.

A hetedik találkozóra szombaton kerül sor New Yorkban.

A párharc győztese majd a New Jersey Devils ellen lép pályára a keleti fináléban. Nyugaton a Phoenix Coyotes és a Los Angeles Kings mérkőzik a nagydöntőbe kerülésért.

Eredmény:
Keleti főcsoport, elődöntő:
Washington Capitals–New York Rangers 2–1
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3–3.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása