Kézilabda

Itt a Mocsai-legénység menetrendje

BuL, 2012. szeptember 12., szerda 15:09, frissítve: szerda 15:14
Négy hónap múlva, január 12-én Egyiptom együttese ellen kezd a magyar férfi kézilabda-válogatott a spanyolországi világbajnokságon.

A nemzetközi szövetség szerdai tájékoztatása szerint a londoni olimpián negyedik helyen zárt Mocsai-csapat a madridi székhelyű D csoportban először a legutóbbi vb-n 14. egyiptomi, január 14-én a vb-utolsó (24.) ausztrál, másnap az ötkarikás és Európa-bajnoki bronzérmes horvát, 17-én a házigazda, tavaly vb-bronzérmes, idén Eb-4., olimpiai hetedik spanyol, majd 19-én a vb-15. algériai együttessel találkozik.

A hatosból az első négy helyezett jut tovább a nyolcaddöntőbe. Az első és második helyezett Zaragozában, a harmadik és negyedik Barcelonában, az ötödik és hatodik helyezett pedig Guadalajarában folytatja. A negyeddöntők két helyszíne is Barcelona és Zaragoza, míg a legjobb négy küzdelmeire a katalán városban kerül sor. A vb január 22-én zárul.

A magyar csapat csoportmérkőzéseinek időpontja (Madrid):
1. forduló, január 12.: Magyarország–Egyiptom 19.00
2. forduló, január 14.: Magyarország–Ausztrália 21.15
3. forduló, január 15.: Magyarország–Horvátország 21.15
4. forduló, január 17.: Magyarország–Spanyolország 19.00
5. forduló, január 19.: Magyarország–Algéria 21.15

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása