Július végén áll neki a munkának a miskolciak edzője

TK, 2012. június 14., csütörtök 17:53
A tervek szerint július végén kezdi meg a munkát Tim Kehler, a jégkorong-OB I-ben és a közös magyar–román bajnokságban, a Mol Ligában is ezüstérmes Miskolci Jegesmedvék új vezetőedzője.

A klubvezetés csütörtökön sajtótájékoztatón számolt be a soron következő bajnokságot érintő elképzelésekről, és bemutatta az új játékosokat.

A kanadai szakember – aki honfitársát, Bob Devert követi a kispadon – július végén érkezik Miskolcra, ezt követően lát hozzá a keret tagjainak felméréséhez, valamint alakítja ki a Mol Liga rajtjáig szóló programját. Kehler tervei szerint az együttes heti két edzőmérkőzéssel készül majd a következő szezonra.

A sárga–feketék egy kanadai játékossal már erősödtek, Yashar Farmanara a támadósorhoz csatlakozhat, és minden bizonnyal további két honfitársa is érkezik még az együtteshez. Visszatért a Jegesmedvékhez a válogatott Láda Balázs, aki az előző idényben a Sapa Fehérvár AV19 gárdáját erősítette. Ugyancsak Miskolcon folytatja a pályafutását a ferencvárosi Wéber Zsolt. A Jegesmedvék terveik szerint 28 fős kerettel vágnak majd neki a szeptemberben rajtoló Mol Liga küzdelmeinek.

A sajtótájékoztatón szóba került a Continental Kupa is, amelyben a miskolciak a második körben érdekeltek, és szeretnék megszerezni a csoportrendezés jogát. A tornán finn, kazah és lett csapatok is részt vesznek.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
Riport, háttér, interjú
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása