Kemény edzéseket végeznek a győri lányok

TK

2012. július 20., péntek 13:51, frissítve: péntek 19:03

Ambros Martín kemény edzéseket vezényel csapatának a magaslati edzőtáborban, a szlovéniai Roglán. A lányoknak azonban a tréningek között a kikapcsolódásra is maradt idő, nyári bobozással pihenték ki a fáradalmakat Görbéék.

A Győri Audi ETO KC csapata egyhetes magaslati edzőtáborban készül az új szezonra a szlovén Alpokban található Rogla hegyén, 1500 méteres tengerszint feletti magasságon. A télen nyüzsgő síparadicsom júliusban ideális terep egy csapat felkészülésére, így esett a szakvezetés választása Roglára. A lányok napi két edzéssel készülnek, melyek egyike futás, míg a másik tréningen elsősorban a taktikai elemek elsajátítására helyezi a hangsúlyt Ambros Martín és segítője, Danyi Gábor.

„Tökéletes körülmények között készülhetünk. Amit elterveztünk eddig, azt sikerült maradéktalanul elvégezni, a csapatom nagyszerű munkát végzett. Az edzéseink két részből állnak, először futással illetve erősítéssel kezdünk, majd a teremben taktikai elemeket gyakorlunk. Mindenki egészséges, jó erőben vagyunk!” – nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

A lányok szerda délután kimenőt kaptak. A programban közös nyári bobozás szerepelt, melyet nagy siker fogadott. Háromszor egymás után csúsztak le a csapat tagjai a majdnem másfél kilométeres pályán, és volt, aki a 40 km/h-s csúcssebességet is elérte.

A Győri Audi ETO KC kerete szombaton este érkezik haza Győrbe, hétfőtől pedig a Magvassy Mihály Sportcsarnokban folytatják felkészülésüket a szezonra.

Forrás: gyorietokc.hu