Kétperces rövidzárlat miatt vesztett a sztárcsapat

TK, 2012. május 17., csütörtök 08:36, frissítve: csütörtök 08:59
A Los Angeles Lakers hiába vezetett két perccel a vége előtt hét ponttal, két ponttal végül kikapott, s ezzel 2-0-s hátrányba került az Oklahoma City Thunder elleni párharc második meccsét követően az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoport-elődöntőjében.

A csata hétfői első találkozóján nagyon súlyos, 29 pontos vereséget szenvedett Los Angeles-i együttes ezúttal sokkal jobban játszott, különösen védekezése volt kiemelkedő, ám Andrew Bynum 2:08 perccel a zárás előtt dobott duplája után minden támadását elrontotta, a Thunder pedig fordított és nyert.

A nap másik meccsén, a keleti elődöntő harmadik összecsapásán a Boston Celtics idegenben győzte le simán a Philadelphia 76erst, s 2-1-es vezetésre tett szert.

Eredmények:

Kelet: főcsoport-elődöntő, 3. mérkőzés:
Philadelphia 76ers–Boston Celtics 91-107
Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-1 a Boston javára.

Nyugat: főcsoport-elődöntő, 2. mérkőzés:
Oklahoma City Thunder–Los Angeles Lakers 77-75
Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-0 az Oklahoma City javára.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása