Tenisz

Kipróbálta a kerekesszékes teniszt a németek exteniszezője

TK, 2012. augusztus 21., kedd 06:35, frissítve: kedd 12:04
A közelgő londoni paralimpia tiszteletére kipróbálta a sportág kerekesszékes változatát Nicolas Kiefer, a németek exteniszezője.

A korábban a világ élvonalához tartozó játékos a paralimpiára készülő Katharina Krüger ellen játszott egy egyszettes meccset, és 7:5-re kikapott.  „A legnehezebb a koordináció. Úgy gondolom, hogy ez a nehéz sportág túl kevés figyelmet kap” – mondta a találkozó után Kiefer.

A paralimpia, a fogyatékkal élő sportolók seregszemléje jövő szerdán kezdődik, és szeptember 9-éig tart. A londoni eseményen 160 ország 4200 sportolója vesz részt.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása