Kovács Katalin az olimpián kajak négyesben akar indulni

MNO, TK, 2011. október 3., hétfő 12:57, frissítve: hétfő 12:57
Elsősorban a kajak négyes tagjaként szeretne ott lenni a jövő évi, londoni nyári játékokon Kovács Katalin.

A kétszeres olimpiai és 31-szeres világbajnok kajakos hétfőn a DigiSport Reggeli Start című műsorában beszélt erről, emlékeztetve arra, hogy a válogató első körében egyesben kell majd jól teljesíteni, de aki egyéniben „a nyerő lesz”, az párosban nem indulhat majd. Az olimpián ugyanis a női egyesek és párosok 500 méteres versenyei azonos napokon lesznek, a négyesek fél kilométeres küzdelmeit más napokon bonyolítják le.

A 35 éves Kovács – aki az olimpiai távon idén Csipes Tamarával Európa-bajnoki címet szerzett és világbajnoki negyedik helyezést ért el, míg négyesben Szabó Gabriellával, Kozák Danutával és Benedek Dalmával vb-aranyat nyert Szegeden – a műsorban azt hangsúlyozta, hogy a jövő évre vonatkozóan nem az egyesbeli szereplés a fő célja, hanem az, hogy bekerüljön a négyesbe. „A legfontosabb célom az, hogy benne legyek a nemzeti négyesben, szeretnék a női négyes tagjaként ott lenni az olimpián” – jelentette ki Kovács Katalin.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása