Közülük kerülhet ki a Veszprém ellenfele

PR, 2012. február 26., 22:27, frissítve: 22:27
A B csoportból másodikként továbbjutott MKB Veszprém svéd, spanyol vagy macedón ellenfelet kaphat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi, dániai sorsolásán.

A veszprémi alakulat az Atlético Madrid szombati legyőzésével lépett tovább második helyen a hatos csoportból, így a következő körben csoportharmadikkal csap majd össze. Ellenfele az európai szövetség honlapja szerint a Savehof, a Szeged csoportjából érkező Ademar León, vagy a Metalurg Szkopje lehet.

Mocsai Lajos vezetőedző csapata a visszavágón szerepelhet majd saját közönsége előtt. A nyolcaddöntő első mérkőzéseit március 14. és 18. között, a visszavágókat pedig március 21. és 25. között rendezik meg.

Mocsai Lajos az MNO-nak úgy fogalmazott: „Bízom benne, hogy ezzel a győzelemmel a holtponton is túljutottunk. Hiszen nemrég három részre szakadt, nem az ország, hanem a csapatunk, mert az Európa-bajnokságon a magyar, a szerb és a horvát válogatottba is adtunk játékosokat.”

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása