Magabiztos volt otthon a Devils

LM, 2012. május 22., kedd 08:36
A New Jersey Devils hazai környezetben 4-1-re nyert a New York Rangers ellen, így egyenlített az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keleti döntőjében.

Az Ördögök legjobbja Zach Parise volt, aki két góllal és egy gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez, míg a kapus Martin Brodeur 27 védést mutatott be.

Eredmény:
Keleti főcsoport-döntő, 4. mérkőzés:
New Jersey Devils–New York Rangers 4-1
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-2

Az NHL nyugati döntőjének legutóbbi játéknapján a Phoenix Coyotes idegenben tudott győzni, ezzel elkerülte a kiesést a Kings ellen.
Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása