Maldonado bízik a remek folytatásban

WL, 2012. május 18., péntek 08:26, frissítve: péntek 08:32
A Forma–1-es Williams-istálló további sikereiben bízik Pastor Maldonado, a csapat venezuelai pilótája, aki meglepetésgyőzelmet aratott a múlt vasárnapi Spanyol Nagydíjon.

„Jelenleg nem a miénk a leggyorsabb autó, de igyekszünk megtenni mindent, hogy javítsunk az esélyeinken” – nyilatkozta a 27 éves versenyző. „A Forma–1 állandóan változik. Nehéz lesz ismét futamot nyerni, de a célunk az, hogy sikerüljön. Egyre jobbak és jobbak leszünk, az idei szezon pedig teljesen kiszámíthatatlan.”

Venezuela történetének első F1-es futamgyőztese nyolc év szünet után nyert ismét versenyt a Williamsnek. Diadalával a 2012-es idény első öt futamán öt különböző pilóta és csapat nyert, s ilyenre legutóbb 1983-ban volt példa az autósport elitkategóriájában.

A világbajnokság következő futamát a jövő hétvégén rendezik Monte Carlóban.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása