Kitart Manzano mellett az Atlético Madrid

FFT, 2011. december 13., kedd 17:26, frissítve: csütörtök 18:38
A rossz eredmények ellenére egyelőre maradhat a posztján Gregorio Manzano, az Atlético Madrid vezetőedzője – jelentette be a klub sportigazgatója, José Luis Caminero.

Az Atlético Madrid 16 forduló után csak a tizedik helyen áll a spanyol bajnokságban, a csapat legutóbb az Espanyol otthonában szenvedett sima 4-2-es vereséget, úgy, hogy húsz perc után már háromgólos hátrányban volt.

A kilátástalan játék és a rossz eredmények miatt Gregorio Manzano és a csapat egymás után kapja a kritikákat a spanyol sajtótól, a klubvezetés azonban egyelőre bizalmat szavaz a szakembernek: „A hír az, hogy megtartjuk Manzanót!” – jelentette be José Luis Caminero, a madridiak sportigazgatója.

„Egyelőre nem beszéltünk egyetlen edzővel sem, hátra van még három létfontosságú meccs, a Rennes ellen pedig nagy a tét. Felindultak vagyunk a vasárnapi meccs miatt, az első húsz percben nem értük el az Atlético szintjét, a játékosoktól sokkal többre van szükség” – mondta, hozzátéve, hogy a téli szünetben a vezetés részletesen fogja értékelni a szakmai munkát, és ekkor fogja levonni a szükséges következtetéseket is.

A spanyol sajtó a napokban olyan neveket hozott kapcsolatba az Atlético kispadjával, mint Luis Aragonés, Míchel, Rafa Benítez, Bernd Schuster vagy Diego Simeone, jelenleg azonban úgy tűnik, Manzanónak még kap időt a javításra. A szurkolók egyébként egyértelműen a váltás mellett foglaltak állást az egyik közvélemény-kutatásban, a többség Aragonést látná szívesen Manzano utódjaként.

Forrás: Marca
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
Riport, háttér, interjú
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása