Jégkorong

Marad Fehérváron a kulcsjátékos

TK, 2012. augusztus 8., szerda 12:55, frissítve: szerda 13:09
Sofron István marad a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatánál: bár korábban a nyílt orosz profiligában (KHL) újonc HC Lev Prahánál vett részt próbajátékon, és a svéd MoDo is érdeklődött iránta, végül a 2012–13-as idényt is a fehérvári együttesnél tölti.

Sofront az év végéig köti szerződés az osztrák bajnokságban (EBEL) szereplő klubhoz – áll az együttes honlapján olvasható szerdai közleményben.

Ocskay Gábor szakosztály-igazgató örül az előző szezonban gólkirályi címet szerző játékos döntésének. „Reméljük, hogy a hazai környezet és az EBEL-szereplés garanciát jelentenek majd Sofron István számára, hogy az olimpiai selejtezőn és az áprilisi világbajnokságon is remek játékkal járuljon hozzá a magyar válogatott sikeréhez” – nyilatkozta a megegyezéssel kapcsolatban Ocskay Gábor.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása