Sorsolás előtt

Második kalapban Mocsaiék

WL, 2012. április 19., csütörtök 13:08, frissítve: csütörtök 13:16
A magyar férfi kézilabda-válogatott a második kalapba került a 2014-es dániai Európa-bajnokság selejtezőcsoportjainak sorsolása előtt.

A magyar szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint az Eb-nyolcadik – olimpiai résztvevő – magyarok így a négycsapatos selejtezőcsoportban biztosan nem kerülhetnek azonos kvartettbe a norvég, a svéd, a szlovén, a macedón, a cseh és az osztrák csapattal.

A sorsolást pénteken tartják Koppenhágában, a csoportok első két helyezettje, valamint a legjobb csoportharmadik jut ki a 2014. január 12. és 26. között sorra kerülő Eb-re, amelynek már biztos résztvevője a rendező és címvédő Dánia.

A 2014-es férfi Európa-bajnokság selejtező előtti kiemelése:

1. kalap: Horvátország, Franciaország, Spanyolország, Izland, Lengyelország, Szerbia, Németország
2. kalap: MAGYARORSZÁG, Norvégia, Svédország, Szlovénia, Macedónia, Csehország, Ausztria
3. kalap: Oroszország, Szlovákia, Portugália, Litvánia, Montenegró, Hollandia, Fehéroroszország
4. kalap: Bosznia-Hercegovina, A előselejtező csoport győztese, B előselejtező csoport győztese, C előselejtező csoport győztese, D előselejtező csoport győztese, az előselejtező legjobb csoportmásodikja, az előselejtező 2. legjobb csoportmásodikja.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása