Megint kikaptak fiataljaink

BL, 2012. április 15., 23:05, frissítve: hétfő 09:01
Negyedik mérkőzésén is vereséget szenvedett a magyar válogatott a Székesfehérváron zajló U18-as jégkorong-világbajnokságon.

A nemzetközi szövetség honlapja szerint Eric Thurston csapata vasárnap két góllal maradt alul a kazah együttessel szemben. A magyar válogatott szerdán büntetőkkel 5–4-re kapott ki az osztrákoktól, csütörtökön rendes játékidőben 5–3-ra az ukránoktól, majd szombaton 3–2-re a fehéroroszoktól.

A bennmaradás a divízió I/B-csoportban kedden, a lengyelek elleni mérkőzésen dől el. Jelenleg mindkét csapatnak egy pontja van.

Eredmény, 4. forduló:
Kazahsztán–Magyarország 3–1 (1–0, 1–0, 1–1)
A magyar csapat gólszerzője: Arany M. (49.)

További eredmények:
Ausztria–Lengyelország 6–2 (0–0, 1–2, 5–0)
Fehéroroszország–Ukrajna 7–1 (0–0, 2–0, 5–1)

A további program:
kedd:
Ausztria–Ukrajna 12:30 ó
Kazahsztán–Fehéroroszország 16 ó
Magyarország–Lengyelország 19:30 ó

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása