Mészáros ötödik lett Moszkvában

LM, 2012. május 27., 16:42
A 78 kg-osok között szereplő Mészáros Anett az ötödik helyen végzett vasárnap a cselgáncsozók Világkupa-sorozatának moszkvai Grand Slam-versenyén.

A viadal honlapja szerint a térdsérülése miatt október óta nem versenyző, 70 kg-ban világbajnoki ezüstérmes magyar mostani, ideiglenes súlycsoportjában csupán nyolcan indultak, s a Honvéd dzsúdósa – aki kvalifikálta magát a londoni olimpiára – az első meccsén kikapott a kanadai Amy Cottontól. A nap másik magyarja, Cirjenics Miklós (100 kg) helyezetlen maradt.

Szombaton Gorjanácz Zsolt (66) az ötödik helyen végzett, míg Zámbori Bence (66) helyezetlenül zárt az orosz fővárosban, ahol 34 ország 163 cselgáncsozója lépett tatamira.

A 90 kg-ban szereplő cselgáncsozó, Madarász Tamás május elején kvótát kapott a londoni játékokra, így nyolc főre bővült az olimpiai magyar válogatott.
Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása