Nagy László: Még kérdéses az olimpia

BL, 2012. április 20., péntek 13:37
Nagy Lászlónak tetszik a Bajnokok Ligája Final Four lebonyolítási rendszere, idén saját csapata mellett a Kiel és az Atletico gárdáját várja a döntőbe. A Barcelona átlövője a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta: még nem dőlt el, hogy ott lesz-e a londoni olimpián.

„El tudtam volna képzelni barátságosabb sorsolást is a bombaerős BL-csoport után, már a Montpellier ellen is nehéz dolgunk volt az egyenes kieséses szakaszban, most a dánok ellen sem lesz könnyű, erősebbek, kiegyensúlyozottabbak a francia csapatnál. A koppenhágaiaké az idény egyik legjobb gárdája, de győzni megyünk idegenbe is. A Barcelona célja idén is a Final Fourba kerülés” – mondta a legmagasabban jegyzett magyar kézilabdázó a műsorban.

Arra a kérdésre, mennyire tetszik neki a kézilabda BL végső szakaszának négyes döntője, a lebonyolítás Final Four-módszere, így válaszolt: „Az elmúlt két alkalommal résztvevők voltunk, egyszer nyertünk is végül. Idén is a BL-győzelemre hajtunk. Személy szerint tetszik a Final Four-formula, Kölnben mindig jó a hangulat. Talán annyi a hátránya, hogy így nem játszhatsz hazai közönség előtt a BL-fináléban, mint azt 2005-ben tettük, ezt a szépségét elveszítette a négyes lebonyolítással a semleges pálya miatt.” Nagy László megtippelte a férfi kézilabda BL idei döntős kvartettjét is: „Az Atletico Madrid és a Kiel könnyebb ágon van, szerintem ott lesznek a Final Fourban, ami éppen ezért nagyon kiegyensúlyozott lesz idén.”

Arra a kérdésre, hogy Londonban ott lesz-e a kézilabdapályán, a magyar válogatottságot már lemondó, a spanyolokhoz csábított átlövő tömören annyit válaszolt: „nem dőlt el”.

Forrás: DIGI Sport
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása